0
0
Vóór 17 uur besteld: dezelfde werkdag verzonden
Persoonlijke aandacht | Fijne service
De nieuwste producten | Aantrekkelijke prijzen

Privacy Policy

Grondslag verwerking persoonsgegevens

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft MobiLED B.V. een wettelijke grondslag om gewone persoonsgegevens van kopers te verwerken. De gegevensverwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, namelijk het verzenden van de bestelde producten, het opstellen en verzenden van de factuur, afhandelen van retouren en contact met de klantenservice. Daarnaast worden persoonsgegevens gebruikt bij gerechtvaardigd belang zodat we de goede persoonlijke service kunnen verlenen. Dit geldt voor contact met de klantenservice, persoonlijk advies, bezoek van www.mobiled.nu website en social media.

MobiLED bezit gegevens zoals naam, verzend- en factuuradres, woonplaats, land, telefoonnummer, emailadres en indien van toepassing bedrijfsnaam en btw-nummer. Indien de bestelling anders dan contant is betaald kennen we ook het bankrekeningnummer of het creditcardnummer.

Door het plaatsen van de bestelling geeft de koper toestemming voor het gebruik van de persoonsgegevens ongeacht of de bestelling via de website of anders is geplaatst.

Bij bezoek van de website www.mobiled.nu worden cookies opgeslagen. De bezoeker krijgt hiervan een melding. De op deze wijze verkregen anonieme gegevens worden gebruikt in marketingcampagnes en voor het tonen van producten waarin men mogelijk geïnteresseerd is.

Niet verstrekken van persoonsgegevens

Indien de koper de persoonsgegevens niet wil of kan verstrekken, kan de overeenkomst met MobiLED alleen tot stand worden gebracht indien de koper de bestelling afhaalt en de factuur direct betaald. De bestelling wordt in het systeem ingevoerd onder de koper “balie klant”. Door het ontbreken van de werkelijke contactgegevens kan MobiLED geen terugroepactie uitvoeren of de garantietermijn controleren. Hierdoor is garantie verlenen alleen mogelijk door persoonlijk langs te komen.

Doorgeven persoonsgegevens aan derden

Persoonsgegevens worden alleen doorgegeven aan andere partijen als dat nodig is voor onze dienstverlening. Het gaat om vervoerders voor het bezorgen van bestellingen, betaalpartners voor betaling van bestellingen en IT-dienstverleners voor administratie in de boekhouding en het inkoopsysteem.

De partijen die van ons toegang krijgen tot de persoonsgegevens mogen deze alleen gebruiken om een dienst te leveren namens MobiLED. Zij dragen er alle mogelijke zorg voor dat de persoonsgegevens veilig worden bewaard en verwerkt. MobiLED heeft daartoe overeenkomsten met de partijen afgesloten.

Bewaartermijn

De persoonsgegevens worden tenminste zeven jaar na verloop van de garantietermijn op de laatst bestelde producten bewaard. Deze termijn is bepaald door de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar voor de Belastingdienst.

Rechten van betrokkenen

Zoals de AVG bepaalt, mag de koper zijn persoonsgegevens inzien, aanvullen, wijzigen of verwijderen. U kunt hiertoe een verzoek indienen via het algemene emailadres: [email protected].

Meer informatie

Meer informatie is te vinden via de website van Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

Uw account

In uw account vindt u uw recente bestellingen, verlanglijst en adresgegevens

Neem contact met ons op

Telefoon
Of gebruik whatsapp

+31 85 2007 056

Social media

MobiLED.nu

Dorpenbaan 19
5121DE Rijen
Nederland Bekijk op Google Maps

KvK nr: 83085440

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »