Privacy Policy

Grondslag verwerken gewone persoonsgegevens

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AGV) heeft MobiLED v.o.f. een wettelijke grondslag om gewone persoonsgegevens van kopers te verwerken. De gegevensverwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst, namelijk het verzenden van de bestelde producten en het opstellen en verzenden van de factuur. Tevens worden ze gebruikt om contact met de koper op te kunnen nemen met betrekking tot verzending, bestelling en/of informatieverstrekking.

Door het plaatsen van de bestelling geeft de koper toestemming voor het gebruik van de persoonsgegevens ongeacht of de bestelling via de website of niet middels de website is geplaatst.

De bezoeker van de website www.mobiled.nu dient zich ervan bewust te zijn dat MobiLED cookies opslaat bij het verkrijgen van toegang. Hiervoor wordt eerst akkoord gevraagd aan de bezoeker. De op deze wijze verkregen anonieme gegevens worden gebruikt in marketingcampagnes.

 

Niet verstrekken van persoonsgegevens

Indien de koper de persoonsgegevens niet wil of kan verstrekken, kan de overeenkomst met MobiLED alleen tot stand worden gebracht indien de koper de bestelling afhaalt en de factuur direct betaald. De bestelling wordt in het systeem ingevoerd onder de koper “balie klant”. Door het ontbreken van de werkelijke contactgegevens kan MobiLED geen terugroepactie uitvoeren of de garantietermijn controleren. Hierdoor is garantie verlenen alleen mogelijk door persoonlijk langs te komen.

 

Doorgeven persoonsgegevens aan derden

De persoonsgegevens worden doorgegeven aan vervoerders zodat de bestellingen via het systeem van de desbetreffende vervoerder verwerkt en bezorgd kunnen worden. In de met de vervoerders afgesproken overeenkomsten staat onder andere dat de vervoerder de persoonsgegevens uitsluitend verwerken overeenkomstig de toepasselijke wet-en regelgeving terzake persoonsgegevens. En dat vervoerder er alle mogelijke zorg voor draagt dat de persoonsgegevens veilig worden bewerkt.

 

Bewaartermijn

De persoonsgegevens worden tenminste zeven jaar na verloop van de garantietermijn op de laatst bestelde producten bewaard. Deze termijn is bepaald door de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar voor de Belastingdienst.

 

Rechten van betrokkenen

Zoals de AVG bepaalt, mag de koper zijn persoonsgegevens inzien, aanvullen, wijzigen of verwijderen. U kunt hiertoe een verzoek indienen via het algemene emailadres: info@mobiled.nu.

 

Meer informatie

Meer informatie is te vinden via de website van Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »